Sørg for at vælge en hundeforsikring der dækker 

De fleste af os elsker vores kæledyr og vores hunde. Har man først prøvet at have en hund så ved man hvor meget det kan påvirke en familie hvis der sker noget med hunden. Det er uanset om det er sygdom eller en ulykke hvor hunden f.eks bliver påkørt.

Derfor er det ekstra hårdt hvis man tror man har den bedste hundeforsikring og man så i virkeligheden ikke er dækket ordentligt. Man går nok med forventning om at alt er i den skønneste orden fordi man har en forsikring og så viser det sig at man har en basis forsikring hvor man ikke har den rigtige dækning på hundeforsikringen.

En hundeforsikring redder hundens liv

Det sker at hunden skal på dyrehospitalet og det kan koste utrolig mange penge at være indlagt på et dyrehospital. Hvis du som familie får en regning på 20 30 eller måske 40.000 kroner kan det være årsag til at du vælger at aflive din hund og det er lettere tragisk hvis årsagen er du valgte at spare få hundrede kroner på en forsikring til hunden.

Men du skal grundlæggende spørge dig selv om det er den besparelse værd mod du risikere at måtte sige farvel til din hund hvis den skal have en større operation på dyrehospitalet.

Den bedste hundeforsikring behøver ikke være dyr

Alting er relativt og det er en forsikring til din hund også. Du skal derfor sætte dig godt ind i hvad dine konkrete behov er. 2 forsikringer behøver ikke være ens og du kan vælge til og fra afhængig af dit behov. Du har også mulighed for selv at gøre en masse for at sikre din hund ikke kommer til skade.

Men i sidste ende anbefaler vi altid at du tegner en hundeforsikring så hele familien kan sove roligt om natten.