Hvis du er som de fleste mennesker, tænker du nok ikke så ofte på kloaksystemet. Men hvis du nogensinde oplever en stoppet håndvask eller toilet eller vand, der løber ud i din have fra et ødelagt rør, så ved du, hvor vigtigt det er! Den gode nyhed er, at der er måder at fixe disse problemer på, og en af dem er ved at lave en strømpeforing af kloakrør. I denne artikel vil vi forklare, hvad strømpeforing er, og hvordan det kan hjælpe med at holde dit kloaksystem i gang uden problemer.

Hvad er strømpeforing af kloakrør?

Foring af kloakrør er en proces, hvor et nyt rør indsættes i en eksisterende kloakledning. Det nye rør er fremstillet af materialer, der er modstandsdygtige over for korrosion og rodindtrængning. Det kan være, hvis det gamle kloakrørene er gået i stykker, og der derfor skal bygges et nyt uden lækage. Man skaber simpelthen et nyt rør inde i det gamle rør.

Hvilke fordele er der ved strømpeforing?

Foring af kloakrør har mange fordele, herunder

– Reduceret risiko for lækager og brud

– Øget flowkapacitet

– Reduceret infiltration og tilstrømning

– Modstandsdygtig over for rodindtrængning

– Mindre forstyrrende end traditionelle kloakreparationsmetoder

Strømpeforing kloak kan ordnes uden brug af gravemaskine

Hvis du oplever problemer med dit kloaksystem, skal du ikke tøve med at kontakte et entreprenør, som kan håndtere dine rør for dig, inden at hullerne og revnerne bliver værre.

Find den rette entreprenør til jobbet

Når du skal finde en entreprenør til at lægge dine kloakrør, skal du sikre dig, at du finder en person med erfaring og kvalifikationer. En god måde at gøre dette på er ved at bede om anbefalinger fra venner eller bekendte, der har fået udført lignende arbejde. Tjek om der er en lokal entreprenør, som kan hjælpe dig, så får du hurtig hjælp og du støtter lokalmiljøet.