Det er snart sommer, og det betyder at vejret bliver godt (nogle dage i hvert fald), og at vi skal ud og nyde det. Om du nyder det gode sommervejr i din egen have, på stranden eller i et sommerhus på landet, kan du under alle omstændigheder gøre sommer sjovere med nogle fede ting og sager. Derfor kommer vi her ind på en række seje ting du kan købe til sommer. Det er ting du kan bruge til at få det endnu sjovere, og på den måde få det meste ud af sommeren i år. Klik her og find endnu flere seje ting du kan bruge til sommer.

 

Oppustelig flåde

Skal du til stranden, eller har du en swimmingpool eller sø i haven, så er en oppustelig flåde med garanti lige noget for dig. En sådan fløde skal blot pustes op og smides i vandet. Herefter kan du side op til flere personer i den, og evt. få en kold sommerdrik og nyde solen. En oppustelige flåde er også oplagt at anvende til en poolfest, hvor den uden tvivl vil blive festens midtpunkt.

 

Glamping telt

I stedet for at tage på camping i det gamle 2 mands telt fra Harald Nyborg, bør du i stedet prøve glamping. Anskaf dit et glamping telt her til sommer, og tag på glamourøs camping et sted i Danmark. Det er camping på en helt ny måde, og du vil med garanti elske det. Glamping er oplagt som en romantisk form for camping – det kunne evt. være en weekendtur for dig og kæresten, manden eller konen.

Har du en stor have, kan du også slå glamping teltet op i haven. På den måde kan i have jeres egen lille ekstra rum i haven. Det er både super sjovt, og ikke mindst vanvittigt hyggeligt. Glamping er det nye camping, så du bør uden tvivl prøve det før eller siden.