I dag er det ganske normalt at man giver sit hus liv og sjæl og dermed personliggører sit hjem. Det er efterhånden blevet moderne, hvilket man kan nikke genkende til i branchen for boligindretning. At give sit hjem liv kan gøres i form af maling på væggene, møbler og ikke mindst, hvad man pynter sine vægge med. Men i bund og grund er ethvert hjem personliggjort, omend det er meget eller lidt. Der findes 3 typer af mennesker indenfor boligindretning. 

Den neutrale

Den neutrale type er den type menneske, som ikke har den store passion indenfor boligindretning.  Når man kommer ind i en neutral types hjem, vil det forekomme at der er mest hvide vægge, ikke for mange møbler, ej heller særlig meget på væggene. Der køres den simple og enkle stil og der skal helst ikke være for mange forstyrrende elementer. Oftest er møblerne i hjemmet i forskellige materialer og stiltyper. Den stilfulde type vil oftest finde den neutrale types stil rodet og efterspørge en gennemgående “rød tråd” i hjemmet.

Den stilfulde

Den stilfulde har styr på sine materialer, det samme design og farve i sit hjem. Der vil være neutrale, men ikke nødvendigvis kun hvide vægge. Der kan være et gennemgående farvevalg (sjælendt skrigende eller markante farver), som går igen flere steder i huset, som giver den efterspurgte røde tråd. Den stilfulde har nøje udvalgt og planlagt sin boligindretning og dette gør sig også gældende ved sin pynt på væggene. Der kan være mange ting på væggene, men uden at det virker rodet. Eller også er der få ting, men noget som giver rummet et personligt præg. Hvis man gerne vil give sit rum et personligt præg, så kan man gøre det ved at hænge plakater på væggen. Omend der er abstrakte plakater, billeder af menneskekroppe, naturbilleder eller andet, så vil det give rummet liv og sjæl. 

Den farverige

Den farverige type er en type der er vild med farver, sjovt nok. Det vil skinne igennem i form af farvevalg på væggene, eller det kan skinne igennem via plakater med markante og skarpe farver. Møblerne kan være stilfulde i mørke farver, men med iøjnefaldende nips i form af lysestager, puder, vægdekorationer, gulvtæpper, som giver et godt spil.

Hvordan indretter jeg mit hjem? 

Du skal indrette dit hjem efter hvad du kan kan lide af farver og stil. Det er trods alt dit hjem, og du skal kunne føle dig godt tilpas. Omend du er den neutrale, stilfulde eller den farverige type, så kan du forkæle dine vægge med plakater fra Minida. Der er alt ligefra sort/hvid plakater, til de mere stilfulde af blomstermotiver i dæmpende farver, men ikke mindst er der plakater med liv i, som passer ind ethvert dansk hjem for at give hjem.