Det er ingen hemmelighed at neglelak sætte farve på hverdagen, det tror jeg faktisk at de fleste vil være enige i. I hvert fald i sin bogstaveligste forstand. Så er spørgsmålet om økologisk og vegansk neglelak, i virkeligheden sætter endnu mere farve på? Eller om det falmer lidt med manglen på den farlige kemi. Spørgsmålet har jeg taget op, og funderet over op til flere gange nu. Og svaret bliver hele tiden ved med at falde tilbage til et rungende nej. Økologisk og vegansk neglelak, mangler ikke den farve, som vi ønsker at sætte i verden. Tværtimod. 

 

Med farverne fra en økologisk og vegansk neglelak på dine fingerspidser, kan intet stoppe dig.

Ok, jeg indrømmer det, det lyder måske lidt overdrevet det der står i overskriften her over, men ikke desto mindre, så tror jeg faktisk godt at der kan være en snert af sandhed i den. Man siger jo at tanker bliver til virkelighed, eller det er der da i hvert fald nogen der gør. Og derunder undertegnede. Selvfølgeligt ikke alle tanker, men en stor sjat af dem gør altså, man skal bare være vedholdende nok, så er der ikke lang vej igen. Tænk hvis din neglelak kunne hjælpe dig den vej. Vejen hvor du husker på de vise ord, og begynder at tænke flere tanker, som du i virkeligheden gerne vil have skal blive til virkelighed. Det er her det ustoppelige kommer ind i billedet. Et billede, som de fleste gerne vil have fingrene i, hvis du spørger mig. 

 

Jeg skulle hilse fra i går, og sige til i dag at i morgen er på vej

Tiden er ikke til at skille sig af med, men hvorfor skulle man også ønske sig det, hvis man får det bedst eud af den. Udfordringen er selvfølgeligt at det ikke er alle der gør det. Og stor respekt til jer derude som går og kæmper lidt med den, jeg har også selv været der, tro mig. Men noget jeg har lært er at huskeregler og små tricks og finder, det er hvad der virker for mig. Det er her den økologiske og veganske neglelak kommer ind ind i billedet. Mit råd til dig er at sætte dig for noget godt, og lade din økologiske og veganske neglelak huske dig på det. Så kan du jo altid gå videre til næste skridt når tid er og fx udvide med økologisk makeup.