Har du og dit firma brug for mødelokaler, så har vi hos Citymeetings rigtig flotte og lyse og store lokaler klar til booking og leje. Man kan leje dem for en dag, med forplejning eller i flere dage i træk. Alt hvad hvad har brug for. Vi har mødecenter, mødelokaler, kursuslokaler, kontor og klinikfællesksaber til rådighed inde i København, lige i hjertet af byen og nemt at komme til, samt i Nord Vest. Kontorlokaler og kontorpladser i kontorfællesskab centralt i København.
Hyggelige, varme & lyse mødelokaler til jeres næste møde. I vores 2 afdelinger i hhv. Kbh. K & Kbh. NV. Lokalerne er lyse og med vinduer, samt åbne med masser af plads. Vi har også mindre lokaler til færre mennesker hvis i har behovet for dette. I Nord Vest er der store vinduer der lyser op og giver naturligt lys. I København ligger lokalerne lige i hejrtet ved Amalienborg og er nemt at komme til både med bil og det offentlige. Citymeetings er nemt at finde til gode priser. 

Københavns hyggeligste Mødefaciliteter

Hos CityMeetings i Kbh. K. finder I inspirerende mødelokaler centralt placeret i København Centrum, lige ved Amalienborg, Kastellet og Nyhavn.

Hos CityMeetings i Kbh. NV. finder I inspirerende mødelokaler strategist godt placeret i København NV, lige ved Grundtvigskirken og Utterslev mose.

Der er mulighed for at leje et kontorlokale i vores MødeCentre. I vores faciliteter i Kbh. NV er det også muligt, at leje kliniklokaler. Kontakt os for, at høre mere om mulighederne! 

I kan leje kursus- og mødelokaler i forskellige størrelser og selv medbringe forplejning eller bestille take-away alt efter jeres ønsker og behov. Mødelokalerne på vores 2 lokationer rummer fra 10 til ca. 25 mødedeltagere. Ud over vores mødelokaler, har I mulighed for, at benytte vores fællesarealer, loungeområde og udemiljø, såfremt I har brug for at opdele jer ifm. gruppearbejde. Alle lokaler er indrettet med standard mødeudstyr.

Hos CityMeetings kan I leje lokaler fra kr. 200,-/timen (ekskl. moms) og I kan opnå yderligere rabat ved indgåelse af et fast samarbejde omkring en længerevarende aftale, eller hvis I er en del af vores kontor/klinikfællesskab. Kontakt os nu for at høre mere om vores prisvenlige møde- & kursuslokaler i København.