Minigolf København

Minigolf er et super populært spil, og det er det også i København. Der findes flere baner i København, som du kan prøve af, uanset om du er øvet eller begynder. Hvis du er begynder, er du måske ikke helt med på spillereglerne. Læs med her for at blive klogere på, hvordan man spiller minigolf.

  1. Det gælder om, at få bolden i hullet med så få slag som muligt.
  2. Hvert af dine slag tæller. Hvis bolden kommer udenfor banen, tæller det ekstra slag. Det gælder derfor om at holde bolden på banen. Hvis du ikke får bolden i hul med 6. slag, skal der skrives 7 slag, for det tæller også et ekstra.
  3. Du starter forfra, indtil bolden er nået gennem forhindringen. Du skal derfor gennemføre banen.
  4. Du spiller videre fra den placering, hvor bolden er landet. Er det umuligt, hvis det er tæt på banden, må du flytte den 5 cm ud fra banden.
  5. Du spiller på banerne efter rækkefølge, så du skal følge banerne fra 1-xx.
  6. Du må ikke gå på banerne, det kan ødelægge dem.
  7. Du tæller point, og den med færrest point har vundet.

Nu er det bare om at komme i gang med at spille minigolf. Du kan invitere kæresten, børnene eller vennerne med. Alle kan være med, uanset alder og niveau. Det er et meget socialt spil, og I kan sagtens tale sammen, imens I spiller. Når nogen slår til bolden, skal der måske være stille, så personen kan koncentrere sig, men ellers er det muligt at hygge sig med en fadøl imens.

Minigolf København har mange muligheder, og der er noget for enhver smag. Du finder både indendørs og udendørs baner, som kan tilfredsstille dit behov, og hvad du ønsker. Det er super sjovt, og hvem ved – når I først har prøvet det én gang, bliver det måske en tradition for jer at spille minigolf. Måske går sejren til forskellige i familien, eller måske er det den samme vinder hver gang? Der er i hvert fald masser af underholdning til hele familien eller vennerne.

Læs mere på https://minigolfbaner.dk/explore/storkobenhavn