Hvert år kommer der nye trends indenfor julepynt. Nogle af disse holder sig kun i et enkelt år, mens andre har en lang levetid. I denne blogpost vil vi kigge på nogle af de mest populære julepyntetrends i år.

 

Naturligt look

I modsætning til tidligere år, hvor mange af de populære julepyntegjenstandene var lavet af plastik eller andre syntetiske materialer, så er det i år mere populært med julepynt, der har et naturligt udseende. Dette gælder både for dekorationer til at hænge på juletræet, men også pynt til at hænge op på vinduer eller døre. Eksempler på dette er gran eller fyrrekugler, som begge er meget populære i år.

 

Hvis du ikke er til den helt store julestemning med masser af farverige dekorationer, så kan du også vælge at holde det mere stilrent med enkelte pyntegenstande i sort/hvid eller grå/hvid. Et eksempel på dette er stjerner lavet af træ eller papir.

 

Lys i alle regnbuens farver

En anden trend indenfor julepynt i år er lyskæder med LED-pærer i alle regnbuens farver. Disse lyskæder kan hænges op på juletræet eller rundt om vinduerne for at give et flot og festligt look til din bolig. Lyskæderne findes både med korte og lange ledninger, så der er mulighed for at finde den type der passer bedst til dine behov.

 

De fleste butikker har allerede nu et stort udvalg af forskellige typer og farver af LED-lys, så det burde ikke være svært at finde nogle der passer ind i din bolig. 

 

Diverse figurer af træ og papir

For mange mennesker er juletiden lig med hyggelige stunder sammen med familie og venner. Hvis du gerne vil have lidt ekstra hygge ind i din bolig i juletiden, så kan diverse figurer af træ eller papir være en god idé. Figurerne kan fx vise scener fra Julenissens arbejde (fremstilling af gaver), hyggelige motiver fra naturen (fx renere) eller dyrefigurer (fx rensdyr).

 

Der findes rigtig mange forskellige slags figurer lavet af træ eller papir, så det burde ikke være svært at finde nogle der passer ind hos dig og din familie. 

 

Konkusion:

Det var blot et lille udpluk af de mest populære trends indenfor julepynt i år. Husk at du altid kan mixe og matche de forskellige trends for at skabe netop den type julestemning som du drømmer om. Rigtig god fornøjelse!