Hvis hverdagen flyder over i praktiske opgaver, så kan det nogle gange være svært at komme efter alle de små ting i hjemmet, der trænger til en kærlig hånd. Det samme gør sig selvfølgelig gældende, hvis det blot er tiden, der presser, eller hvis du kan så meget andet end handymanarbejde.

I disse tilfælde skal man gerne kende en handyman, som man kan trække lidt på. Men det er selvfølgelig ikke altid lige let – især hvis der ikke er nogen handyman i familien.

I så fald må du have fat i en professionel. Og heldigvis er landet spækket til med handymen og -kvinder, der hjælper med de små ting, og som ikke tager håndværkerpriser.

Herunder giver vi 3 tips til hvordan du kan spare penge på hjælp til de praktiske opgaver. God fornøjelse.

Tip nr. 1: Find en billig handyman

Første skridt er selvfølgelig at screene markedet for billige handymen og -kvinder. Her kan det selvfølgelig være meget godt at vide hvad en handyman normalt koster. Den københavnske handyman-virksomhed Bob on Bike har lavet en fremragende guide til prisen på en handyman, hvor du kan få afstemt forventningerne til budgettet. I øvrigt tilbyder Bob on Bike noget nær de billigste priser i Danmark på handymen og -kvinder.

Kort og godt kan du regne med, at prisen på en handyman kan ligge på alt mellem 400 kr. og 800 kr. i timen.

Tip nr. 2: Gør hvad du selv kan først

Når du bestiller en handyman, så kommer du til at betale timepriser for den tid, den pågældende handyman skal bruge hos dig. Og dette giver dig mulighed for at spare penge – hvis du kan spare din handyman for tid.

Sørg derfor for, at det grundlæggende er ordnet før handyman’en kommer på besøg. Få ryddet op hvor der skal bruges plads, og rengør området, så handyman’en ikke skal bruge tid på det. Og hvis du selv har forstand på projektet og mod på at give dig i kast med det, så gør hvad du selv kan inden du får yderligere hjælp.

Tip nr. 3: Tjek gør-det-selv-guides ud på nettet

Internettet er efterhånden en gammel ting, og med tiden er nettet blevet fyldt op med værdifulde artikler og gør-det-selv-guides. 

Så hvis du overhovedet har mod på det, så prøv lige at slå en guide op til hvordan man bærer sig ad med det projekt, du ellers vil hyre en handyman til. Måske vil du finde ud af, at det faktisk ikke er så svært, som du først troede.