Find ud af, hvordan almindelig infrarød saunaterapi bla. ved hjælp af varmetæppe/saunatæpper kan hjælpe alle aspekter af hverdagen er påvirket af de smerter, ledstivhed og træthed, der følger med diagnosen leddegigt. Fra at børste dine tænder, til at træde ud af sengen, tilberedning af mad og de overordnede begrænsninger ved at bevæge en krop, der er gennemsyret af de hensynsløse symptomer på leddegigt, er denne autoimmune sygdom degenerativ og invaliderende uden nogen kendt kur.

 

Typisk behandling involverer symptomhåndtering og en aggressiv farmaceutisk tilgang til at reducere ledhævelser og smerter. Med den lidet kendte årsag til leddegigt, menes det, at langvarige tilstande af stressrespons forværrer symptomerne og øger perioder med sygdomsaktivering. Dette fremskynder i sidste ende de forværrede virkninger, som denne tilstand har på mange systemer i kroppen, inklusive vansiring af ekstremiteter.

 

Så kan infrarød saunaterapi hjælpe med leddegigt?

Når det kommer til at bruge et infrarød saunatæppe til gigt, kan behandlingen være ret lovende. Sådan et saunatæppe kan fås hos NordicHigh. I de senere år har casestudier, der involverer personer diagnosticeret med reumatoid arthritis ved brug af bredspektret infrarød saunabehandling to gange om ugen, vist sig meget vellykkede med hensyn til at finde forlængede tilstande af remission (1). Disse resultater har skabt platformen for begyndelsen af ​​en ny æra i, hvordan vi behandler og fremmer velvære hos individer, der lider af leddegigt.

 

Hvis du, eller en du elsker, lever med leddegigt, så læs venligst videre for at forstå, hvordan infrarød saunaterapi kan hjælpe med at håndtere og lindre symptomer på leddegigt.

 

Lær, hvordan det infrarøde lysspektrum påvirker kroppens systemer til at lindre symptomer, læs om tidligere casestudier, der fandt symptomlindring fra infrarød saunaterapi, og opdag endelig, hvordan almindelig infrarød saunaterapi giver frihed fra smertefulde ledhævelser og holder leddegigt i remission, så livet for dig eller din elskede kan leves fri for invaliderende smerte.