Julestjernen er et symbol på jul, og de fleste af os har en pyntet stjerne på vores juletræ. I denne blog vil vi vise dig, hvordan du kan lave din egen papir Julestjerne til juletræet. Det er nemt at lave, og det kræver kun få materialer. Følg trinene nedenfor, og snart vil du have din egen flotte julestjerne!

 

Trin 1:

Skær seks cirkler ud af papiret. Du kan bruge enhver form for papir, men hvidt A4-papir fungerer fint. Cirklernes størrelse afhænger af, hvor stor du vil have din stjerne til at være. Hvis du vil have en mindre stjerne, skal cirklernes diameter være ca. 10 cm. Hvis du vil have en større stjerne, skal cirklernes diameter være ca. 20 cm.

 

Trin 2:

Fold alle cirklerne i halve og klip derefter halvdelen af en af ​​cirklerne af, så den bliver mindre end de andre fem (se billede). Denne lille cirkel bliver din midterste cirkel.

 

Trin 3:

Tag den første cirkel og fold den på midten igen. Klip derefter halvdelen af ​​cirklen af igen, så den bliver mindre end de andre fire (se billede). Gentag trin 3 med de resterende fire cirkler.

 

Trin 4:

Tag den første cirkel og fold den i tre dele (se billede). Klip derefter halvdelen af ​​den tredje del af cirklen, så den bliver mindre end de to andre dele (se billede). Gentag trin 4 med de resterende fire cirkler.

 

Trin 5:

Tag den første cirkel og fold den i fire dele (se billede). Klip derefter halvdelen af ​​den fjerde del af cirklen, så den bliver mindre end de tre andre dele (se billede). Gentag trin 5 med de resterende fire cirkler.

 

Trin 6:

Tag alle seks cirkler og put dem sammen sådan, at de danner en stjerneform (se billede). Bemærk at den lille cirkel fra trin 2 skal placeres i midten for at danne stjernens spids. Nu kan du pynte din julestjerne med glitter eller maling eller lad den være helt simpel!

 

Konklusion:

Nu har du din egen hjemmelavede julestjerne! Hvis du fulgte trinnene ovenfor, bør det ikke have taget dig mere end 15-20 minutter at lave din stjerne. Julestjernen er et symbol på jul, og med din egen hjemmelavede stjerne kan du pynte dit hus eller give et unikt og personligt gave til familie og venner!