Har du lidt forstand på WordPress og vil gerne have andre til at styre det for dig?

 

Så er en serviceaftale nok det rette valg for dig. Der er mange forskellige virksomheder, freelancere og selvstændige, som tilbyder serviceaftaler. De koster alle sammen noget forskelligt, men hovedsagligt koster de alt fra 400 kr. Til +1000 kr. 

 

Hvorfor er der en prisforskel?

De forskellige udbydere tilbyder næsten alle sammen det samme produkt. Serviceaftalen indeholder altså næsten altid backup, sikkerhed, overvågning og opdateringer. Grunden til den forskellige priser er blot timeløn. Nogle webudviklere fakturerer 1200 i timen mens andre blot fakturerer 400 kr. I timen. Det er derfor en god ide at undersøge markedet først. Oftest kan mindre virksomheder være bedst, fordi det er muligt for dem at yde en mere personlig service, samt tilbyde en lavere pris.

Jonathan Gormsen tilbyder en wordpressserviceaftale til blot 400 kr. Om måneden og han altid er til at fange på mobilen skulle der opstå problemer. Du kan læse mere omkring wordpress og serviceaftaler på hans side her

 

Hvorfor har man brug for en serviceaftale?

 

En serviceaftale er næsten altid en god ide, hvis man har en hjemmeside med et fint antal besøgende. Når man indgår en serviceaftale sikrer udvikleren at hjemesiden er oppe og køre 24/7. Skulle der opstå problemer, så er han eller hun klar til at løse dem. 

 

En serviceaftale er en god ide hvis man opfylder følgende:

 

  • Du kender ikke til WordPress eller ved hvordan man vedligeholder og sikrer en hjemmeside.
  • Du har kunder, mails, adresser andre ting som går igennem din side. Det er her enormt vigtigt man har sikkerheden i orden. 

Gode tips

 

  • Undgå binding

Mit bedste tip er at indgå en serviceaftale, hvor du undgår binding. Der er ingen grund til at binde dig til en længere aftale. De bedste udviklerer leverer et produkt du er glad for således du ikke har behov for at træde ud af en eventuel aftale. 

 

  • Ring til din webudvikler

For at en serviceaftale skal fungere effektivt skal din webudvikler, freelancer etc. være let at komme i kontakt med, derfor anbefaler jeg altid at give personen et kald og snakke omkring aftalen over telefon. Man kan altid ringe til Jonathan Gormsen du kan læse mere her