Hold et brag af en firma sommer fest

På Charlottenlund Slot slår event bureauet The Tribe med glæde dørene op til de smukke saloner, når det er tid til at holde det årlige firma sommer event. Er I på udkig efter de perfekte rammer til jeres næste sommer fest med firmaet, så læs videre her.

 

Firmaoplevelser i den luksuriøse ende

The Tribe er specialister i high-end teambuilding aktiviteter og firmafester på 1. klasse. Skal jeres firma sommerfest være ud over det sædvanlige, skal der mere end bare fest til. I har brug for en god teambuilding aktivitet, der kan danne rammen om jeres event. Til netop Charlottenlund Slot har The Tribe designet et intelligent og underholdende team building spil, der både udfordrer samarbejdet, de små grå og kreativiteten.

 

Firma sommer event på Charlottenlund Slot

Måske I endda har lyst til at gøre en hel teamdag ud af det. Start f.eks. tidlig eftermiddag med et glas kølige bobler i haven, før I sættes i gang med spillet. Nyd en dejlig frokost på slottet eller vidunderlige tapas i det fri, som en del af oplevelsen. Skal samarbejdet virkelig styrkes kan The Tribe udfordre jer med en række antropologiske team øvelser, der sætter fokus på strategi og ledelse, inden I går til bords i Riddersalen til en luksuriøs 3-retters gourmet middag.

 

Så vidt angår teambuilding aktiviteter i København

Det fås ganske enkelt ikke bedre, end det The Tribe tilbyder. Prikken over i’et er en laber caribisk cocktailbar i slottets lounge med gode vibes, til at runde aftenen af. Ovenstående er selvfølgelig bare en skitse af, hvad der kan lade sig gøre på slottet. The Tribe skræddersyr altid sine events til kundes ønsker og behov, så det er bare at sig til. Find vores nummer her og giv os et kald. Skal menuen f.eks. være vegansk? Ingen problem. Skal I have jeres egen DJ på? Ingen problem. Skal det hele foregå udendørs? Det kan også lade sig gøre…

 

Den perfekte sommerfest

Hos The Tribe excellerer vi i glade kunder. Vi har holdt det ene brag af en firma sommerfest efter den anden og får stor ros af alle vores kunder. Hvis smukke omgivelser, vel-designet teambuilding, god mad og lækre vine, krydret med bobler og cocktailbar lyder som lige det I trænger til, så smid os en mail eller giv os et ring. Start med at følge linket til vores hjemmeside, der ser I nemt, hvad andre har haft at sige om vores events.