Selvom vi snart nærmer os en sæson, hvor vinterstøvlerne bliver lagt væk til fordel for sommersko, så kan det alligevel være en god ide, at kigge på udvalget af vinterstøvler der er til børn, så man er forberedt til næste sæson. Selvom børns vintersko- og støvler hurtigt bliver beskidte, så gør det ikke noget, at barnet er iklædt et par pæne støvler, som holder i lang tid, så de kan holde i mere end en sæson, hvis barnet ikke vokser ud af dem.

Hvis barnet gør, så har man et par kvalitetskontrol, som man kan sælge videre, eller forære væk, og på den måde gøre miljøet en tjeneste, men der kan også være andre fordele ved at kigge på vinterstøvler netop nu. Du kan læse mere i denne korte artikel, hvis du gerne vil blive lidt klogere på de mange fordele ved angulus støvler

De mange fordele ved angulus støvlerne 

Der er naturligvis et hav af mærker, når det kommer til fodtøj til børn, og et af dem er mærket angulus. Angulus er et mærke, som laver vinterstøvler og støvler til børn i en så høj kvalitet, at de ikke bliver slidt ned på bare en vinter.  Som tidligere nævnt bevæger vi os langsomt væk fra det halvår, hvor det er nødvendigt at gå i vinterstøvler, men det kan faktisk være en fordel at købe vinterstøvler netop nu. 

Det kan være en fordel eftersom de fleste mærker, inklusiv angulus, nu holder udsalg, så man kan købe et par fede støvler til sit barn til en billig pris netop nu. Det kan være svært at regne ud hvad størrelse sko barnet skal bruge næste vinter, og det kan derfor virke fjollet at købe støvler nu. Dog er der den fordel, at de fleste vinterstøvler er en kombineret vinter og gummistøvle, så faktisk kan man få en billig og flot gummistøvle til dit barn også, som der med garanti vil blive brug for i løbet af året. Så har dit barn også et par næsten nye sko det kan tage på til vinter, hvor det bliver koldt igen. Et par støvler, som du kun har givet halv pris for. 

Gør miljøet en tjeneste

Eftersom børn vokser meget hurtigt ud af både sko og tøj, så kan det være fristende at købe det billigste tøj, som man bare kan smide ud, når barnet er vokset fra det. Dette er dog en meget belastende løsning for miljøet, så hvis man gerne vil være lidt grønnere bør man overveje andre løsninger. Det kunne for eksempel være ved at investere i noget tøj og nogle sko af en højere kvalitet, som man kan sælge videre når barnet er vokset fra det, så man ikke belaster klimaet lige så meget. 

Der findes også en masse byttebørser, hvor man kan bytte og sælge tøj til børn. På den måde sparer man nogle penge, samtidig med, at man gør miljøet en tjeneste ved at købe mindre tøj og smide mindre tøj ud.