Den perfekte t-shirt?

En t-shirt er ikke raketvidenskab og finde eller er det? Vi er i dag så mange forskellige typer mennesker af det ikke bare er at finde en t-shirt. Lad os starte med dem som laver og designer dem til os? tror du de har det svært det tror jeg:) Der er nogen (mig selv) som er til den tætsiddende og den stribet og farvede. så der andre som er til en løse fit og over size men der skal også lige være nogen detaljer med hvad fanger mig og folk? 

Vi er så heldige så alt det der bliver lavet i dag og fuld ud på mode og har været længere ind andre og nået vil altid være det og har været i mange år. En hvid og sort t-shirt den har været på marked så længe vi kan tælle tilbage. 

Men hvordan finder jeg så den rigtige t-shirt. Sig til dig selv hvad er du for en type og hvad er du til? Er du den klassiske fyr som bare vil have en hvid eller sort t-shirt? så ville jeg vælge en i 100 % bomuld med stræk. Er du mere en modne og frisk fyr så ville jeg personlig vælge en farvede t-shirt eller en med motiver og striber. 

 

Hvad materiale skal jeg vælge.

Bomuld er det mest brugte til t-shirt, og hættetrøjer samt jeans. I det hele taget mest brugte materiale og især til t-shirt

polyester er et materiale som er fremstillet af olie og naturgas og bruges i i mange ting som denim og sportstøj.

Er jersey bomuld?

Udover at være lavet af bomuld, så er et af de væsentligste kendetegn ved jersey, at det kan give sig. Det betyder at bomuldet er blandet med enten elastan, eller lycra. Jo mere elastan der er i stoffet, jo mere kan det strække. Typisk er der mellem 3-8% elastan i stoffet, hvilket giver det en god elasticitet.

 

Vh Godesokker og Style By Dam