Der er intet bedre end et hjemmelavet måltid. Men i dagens travle verden kan det være svært at finde tid til at tilberede noget sundt og lækkert. Det er her, nemme opskrifter kommer ind i billedet.

Med blot nogle få enkle ingredienser og lidt tid kan du lave lækker mad, som hele familien vil elske. Så uanset om du er på udkig efter hurtige middagsretter til hverdagene eller slow cooker-måltider til weekenden, har vi styr på det.

Her er nogle af vores yndlingsopskrifter, der er nemme at lave:

Vi har her nogle af vores opskrifter på hurtige og nemme middage til hverdag:

– En Pot Kylling og ris

– Oksekød og Broccoli Stir Fry

– Honning hvidløgs laks

– Tomat-basilikum-suppe

– Spaghetti med kødsauceHer er nogle af vores yndlingsopskrifter på slow cooker:

– Slow Cooker Pot Roast

– Fyldte peberfrugter

– Marokkansk kikærte gryderet

– Chili med oksekød og søde kartofler

– Sandwiches med æblecider og pulled pork

Lækker panini med en paninigrill

Uanset om du er på udkig efter et sundt måltid, der kan laves hurtigt, eller om du er på udkig efter noget, der tager lidt længere tid, så er der en nem opskrift til dig. Så hvad venter du på? Kom i gang med at lave mad!

Elsker du gode, hjemmelavede måltider, men mangler tid? Så skal du ikke lede længere end til nemme opskrifter! Med blot et par enkle ingredienser og lidt tid kan du lave lækre retter, som hele familien vil elske.

Uanset om du er på udkig efter hurtige og nemme middage på hverdage eller slow cooker-måltider, der er perfekte til weekenden, har vi masser af muligheder at vælge imellem. Vores yndlingsopskrift på kylling og ris i én gryde bliver helt sikkert en familiefavorit, mens vores oksekød og broccoli-stegning altid er et hit hos både børn og voksne. Og hvis fisk og skaldyr er mere din stil, kan du prøve vores opskrifter på honning-hvidløgslaks eller tomat-basilikumsuppe for at få noget lidt anderledes.