Verden udvikler sig hele tiden, og det gør sig i hvert fald gældende for kryptovalutaer. Man kan nærmest ikke følge med – for der udkommer nemlig en ny én hver eneste dag, hvis ikke flere hver eneste dag. Af denne grund er det vigtigt at vide de basale ting, som gør det nemmere at forstå nyhederne, når man læser dem.

Den danske hjemmeside MyCrypto.dk (link: https://mycrypto.dk/) beskæftiger sig med at skrive artikler om kryptovaluta på dansk til danskerne, så de kan være med på en nem måde. Mange besøger deres hjemmeside for at finde ud af, hvordan man køber bitcoin eller opbevarer kryptovaluta på den bedste måde. Der er nemlig mange nuancer, man skal være meget opmærksom på.

Mange prøver at snyde dig

Krypto blev virkelig mainstream i løbet af 2021, og dette har skabt nye udfordringer. Tidligere var der svindel, men i dag er omfanget meget større. I dag annoncerer alle mulige mistænksomme virksomheder igennem din yndlings-influencer, og så kan det være svært for dig at se, hvad det egentlig er. Man skal derfor være ekstra påpasselig i 2021 og selvfølgelig også i 2022.

Flere emails bliver sendt ud

Den danske hjemmeside har også skrevet en flot artikel om bitcoin svindel, som stadigvæk foregår i stor stil i Danmark. Mange danskere bliver franarret mange af deres penge, fordi de ikke er opmærksomme. Du bør derfor overveje, om du ikke skulle læse deres artikel om svindel, hvis du ikke er så god til at spotte disse falske emails. Der er meget at lære, og der er mange penge at “spare” på denne måde.

Dette fortæller folk ikke

Investering i krypto er ikke for alle, fordi det ikke er uden risiko. Man skal have is i maven, hvis man skal investere i dette, da 10% op eller ned på en enkelt dag ikke er noget specielt i denne verden. Sammenligner man det med aktier, så er det ekstremt høje afkast og tilsvarende risiko! Pas på.