Overvejer du at købe noget sexlegetøj til dig selv? Til din partner? Vil du gerne give dit sexliv fornyet energi? Det er der ikke noget at sige til. Sexlegetøj er et rart og udviklende produkt, som kan bruges af alle. Det kan give dig viden om din egen nydelse, og det kan give dig og din partner et helt nyt syn på sex.

Der findes utrolig mange produkter, og det er helt sikkert muligt for dig at finde det, der passer bedst til dig. Om du så gerne vil bruge det alene eller sammen med en anden. Herunder kan du læse om, hvorfor det er en god idé at bruge legetøj, og så kan du læse om det, der er det mest populære lige nu.

Brug dit sexlegetøj som du synes

Hvis du har anskaffet dig noget sexlegetøj f.eks. på lovejoy.dk, eller hvis du har i sinde at gøre det, så skal du endelig bare gøre det. En af de allervigtigste punkter inden for kategorien sexlegetøj er, at du ikke skal skamme dig over at bruge det. Det sidste du skal gøre er faktisk at skamme dig.

Sexlegetøj kan bruges til utrolig mange ting, men først og fremmest kan det bruges til at lære dig selv bedre at kende rent seksuelt. Og hvis først du kender dig selv, så vil det også være meget nemmere for din partner eller fremtidige partner at lære dig at kende. Ingen kender sig selv på forhånd, og derfor er det bare om at prøve sig frem.

Det kan også bruges til at forny dit sexliv sammen med din partner. Hvis I synes, I kører lidt i den samme smøre gang på gang, og I ikke synes at kunne komme ud af den igen – så er sexlegetøj fantastisk. Det kan bruges til at gøre jeres sexliv sjovt og passionsfyldt atter igen, og det kan gøre, at I lærer hinanden bedre at kende seksuelt.

Dette sexlegetøj er populært lige nu

Når du skal vælge dit legetøj, skal du selvfølgelig undersøge dine muligheder og vælge det, du tror passer bedst til dig. Du kan søge på internettet for at se hvad der findes, og på den måde prøve at komme frem til det rigtige valg. Du skal huske, at det er et stort og bredt univers, og at man kan hurtigt blive fanget i alt muligt, men i sidste ende er det dig, det handler om. Du skal vælge lige præcis det du ønsker, og det du mener er det rigtige for dig. Hvis du mangler lidt inspiration, så kommer der herunder en liste over det sexlegetøj, der er mest populært lige nu:

  • Dildo – den er altid en klassiker, og den er god til at udforske sig selv med
  • Vibrator – det er ligesom en dildo, men med få ændringer
  • App-styret trådløs par vibrator – en vibrator til par, som kan styres af både dig og din partner på jer selv eller hinanden
  • Fleshlight – det er ligesom en dildo, men bruges mest til mænd