Tænker du også “Åh, nej!”, hver gang det er tid til at få pudset vinduer? Så er du langt fra den eneste. Den holdning møder vi hver eneste dag, når vi rykker ud til vores mange tilfredse kunder, som har kastet håndklædet i ringen og bedt os om at pudse alle deres vinduer.

Det er så stor en lettelse for mange af vores kunder, at de overhovedet ikke skal have noget at gøre med vinduespudsningen. Den klarer vi.

Brug din lokale vinduespolerer

Der er mange fordele ved at bruge en lokal håndværker. Dels så kender han lokalområdet virkelig godt. Det vil sige, at han kender til, hvordan vind, vejr og trafik kan spille ind på vinduernes tilstand. Og dels kan han rykke ud med sit specialgear med ret kort varsel, fordi han er lige i nærheden.

Lad gerne os i CL Polering tage os af dine snavsede ruder og eventuelle andre serviceopgaver i Tureby.

Professionelle vinduespudsere

Nar vi rykker ud med vores specialudstyr og vores ekspertise, så arbejder vi hurtigt, effektivt og dybt professionelt. Vi har en meget stor faglig stolthed, og du vil opleve, at vi leverer varen. Og vi kommer altid til tiden.

Når vi er færdig med en opgave, så vil kunden altid kunne være sikker på, at opgaven er udført til perfektion.

Vi efterlader altid alle dine ruder strålende rene og blanke.

Miljøbevidste

Det er vigtigt for os, at vi passer på miljøet. Det gør vi – uden at det går ud over kvaliteten af vores arbejde.

Vi gør blandt andet det, at vi bruger så lidt vand som muligt, og at vores vaskemidler og andet er så miljøvenligt som muligt.

Vil du også være med til at beskytte vores miljø, så kan du trygt benytte dig af vores serviceydelser. Et renere miljø er vigtigt både for os og for vores kunder.

Benyt jer af rabatordninger

Vi kører med et koncept, som vi kalder naborabatordningen. Den går i al sin enkelthed ud på, at vi tilbyder en god rabat, hvis du og dine naboer slår jer sammen om at få pudset vinduer af os på den samme dag.

Hvis I gør det, så får I Turebys flotteste vinduer på en gang, og så sparer vi en del tid og kørsel. Det er mange fluer med ét slag, og det vil vi gerne honorere. Derfor er det muligt at opnå denne rabat, hvis I slår jer sammen om den helt store vinduespudser-dag.

Tilbyder også andre ydelser

Selv om vinduespudsning er vores kerneydelse, så er det slet ikke det eneste, vi har på menuen. Vi tilbyder for eksempel også facaderens, fliserens, tagrens, algerens og solcellerengøring.

Du kan med fordel på lavet en skræddersyet pakke, som passer perfekt til din bolig. Der er flere fordele ved at benytte det samme firma til flere opgaver. CL Polering er et allround servicefirma.

Vi rykker også gerne ud til erhvervsejendomme. Hertil har vi en bred vifte af serviceydelser at tilbyde. Også her vil du kunne få lavet en helt individuel aftale om, hvilke ydelser du vil overlade til os. Det kan både dreje sig om indvendige og udvendige opgaver. Vi servicerer både store og små erhvervsejendomme.

Skal det være helt rent, så kontakt CL Polering for et uforpligtende tilbud allerede i dag.