Opbevaring, der komplementerer dit opholdsrum

Skænke og kommoder tilbyder den perfekte opbevaringsløsning til alt dit tøj, sko, bøger og mere – hvilket gør dem til et tidløst møbel, der holder dig hele livet. Fra elegante minimalistiske designs til rustikke landlige stilarter, vi har noget for enhver smag.

Møbler er ikke one size fits all. Derfor har vi en bred vifte af forskellige stilarter og former, lige fra klassiske skænke til moderne kommoder. Vi tilbyder også matchende kurve, stativer og skabe, så du virkelig kan bo stort!

Bredt udvalg, der passer til enhver stil

Vores skænke fås i næsten alle farver og størrelser så du kan finde noget som passer dit hjem. Vi har også kommoder i alverdens farver med forskellige muligheder for skuffe størrelse også! Uanset hvad dine krav er, finder du en skænk, der passer til dem. Disse robuste skabe ser godt ud i ethvert hjem uden at optage for meget plads. De kan også være med til at skabe en elegant oplevelse, når de placeres op ad en væg eller bag dit spisebord.

En skænk er ikke bare et møbel i sig selv – den kan også bruges til at skabe mere plads ved at rumme flere ting i den

Overkommelige priser og nem levering

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alle vores skænke & kommoder – så uanset om det er en enkelt eller du skifter hver eneste skuffe i huset ud – så finder du noget perfekt hos Likehome.dk!

Begræns dine valg efter stil, størrelse, farve og område. Med så mange muligheder, er du sikker på at finde den perfekte skænk til din stue!

Find dit perfekte match

Vi har noget for enhver smag – fra moderne stil med elegante linjer og rene overflader til vintage charme med en rustik appel. Gennemse vores udvalg af danske designklassikere eller gå på jagt efter enestående interiør fra hele verden.