Vi kender alle til det store januarudsalg, men ikke alle kender til det nye amerikanske koncept, Black Friday. Det bliver dog større og større, og i år venter netbutikkerne at sætte en ny rekord for omsætning på en enkelt dag, når Black Friday løber af stablen til efteråret.

Dette vidner om, at flere danskere har fået øjnene op for denne store dag, hvor man kan få fat i nogle voldsomme tilbud. Faktisk er det denne dag på året, hvor priserne bliver sat aller mest ned. Januarudsalget er længere og handler mere om at tømme varelageret, så der er plads til det nye års kollektioner.

Black Friday derimod handler om, at man skal lokke nye kunder over i butikken. Mange undersøgelser viser nemlig, at køberne ofte køber samme sted igen, hvorfor nye kunder kan være guld værd. Butikkerne har derfor nogle knaldtilbud, så de håber at få nye kunder til.

Julegaver og selvforkælelse

Black Friday er en oplagt tradition at tage til sig, da de mange sparede penge kan bruges til at forsøde tilværelsen. Begivenheden ligger sidst i november, så det er en genialt tidspunkt til julegaver.

Du kan dermed spare store beløb på julegaverne, så du i stedet kan bruge de penge på dig selv eller måske til endnu større julegaver til dine kære. Lige meget om du vil bruge de ekstra penge på det ene eller andet, så er det dumt at betale for meget, så tag traditionen til dig og spar en masse penge.

Dog skal man passe på, at man ikke kommer til at købe en masse unødigt, hvis man lader sig forblænde af alle de gode tilbud. Derfor gælder det om at have en plan klar, så man går efter helt specifikke produkter og ikke bare shopper løs efter de mange gode tilbud.

Elektronik, tøj og meget andet

Det er næsten muligt at købe alt til Black Friday, da flere og flere butikker vælger at deltage i denne tradition. De vil nemlig gerne have de nye kunder, som de kan få ved at deltage. Og konkurrenterne skal i hvert fald ikke stjæle ens stamkunder, så de vil selv tilbyde de gode tilbud også.

Vil du spare mange penge, så tænk godt over alle de varer, som du kan komme til at mangle det næste år. Det kan både være en ny seng, cykel, møbler, tøj, elektronik eller alt muligt andet. Det er bare med at være kreativ og brainstorme med familien og behovet.

Køber i f.eks. ind for 10.000 kroner og sparer 50 % på varer, som i alligevel vil skulle have købt i løbet af året, så har i altså sparet 5.000 kroner. Og denne besparelse er endda skattefri, så gør en indsats for at købe stort ind på denne dag.