Har du altid problemer med at sove på flyet, og vil du gerne øve dig i at blive bedre til det, kan du finde hjælp i disse råd.

Ny termodragt? Klik her og læs mere.

1 – Brug en sovemaske

Det første tip er at huske at få en sovemaske med dig i din håndbagage, når du går ombord på flyet. Har du ikke en med hjemmefra, er de ofte nemme at komme til i en lufthavn, og næsten alle lufthavne har butikker, der sælger sovemasker. Så du kan altid komme til en på farten, hvis du har glemt den. En sovemaske kan være rigtig smart at have med sig på flyet, da det gør det muligt for dig at lukke af for lyset udefra, så du nemmere kan slappe af i dine øjne og dermed få nemmere ved at sove.

2 – Luk af for støjen

Dernæst kan det også være godt enten at tage ørepropper eller et par gode høretelefoner med på din tur, da du på den måde også nemt kan lukke af for støjen udefra. Det larmer jo noget så forfærdeligt, når du er ombord på et fly, og derfor kan det være godt at have noget med, som du kan bruge til at lukke af for alt den larm, som maskinen laver. Derudover kan du også vælge at bruge dine høretelefoner til at lytte til noget hyggeligt og afslappende, som måske gør det nemmere for dig at falde hen.

Klik her og læs mere om det nyeste termotøj.

3 – Vælg et sæde med god benplads

Sidst, men ikke mindst, handler det tit og ofte også om at finde en god måde at sidde på, hvilket kan være svært på et fly, da der bare ikke er meget plads at gøre godt med. Derfor kan det også være godt, hvis du sørger for at vælge et sæde med ekstra benplads, så du har mulighed for at strække dine ben og sætte dig rigtig godt til rette i dit sæde. Det gør det i hvert fald nemmere for dig at få en lur.