Har du startet din egen virksomhed som studerende, eller vil du gerne i gang med det, kan det være, at du har brug for at få dig en kontorplads et sted, så du har et godt sted at arbejde fra.

 

Men det er ikke altid lige nemt at få en kontorplads, og det er som regel heller ikke billigt. Her får du et par gode bud på, hvad du kan gøre for at finde dig et billigt kontor eller en billig kontorplads.

 

Husk at du også skal bruge din tid på skolearbejde, så du ikke kommer bagud med pythagoras eller glemmer, hvordan du bruger en differentialregning lommeregner.

Få dig en flyverplads

Det første gode råd er at se, om du har mulighed for at få dig en flyverplads. Vil du bare gerne have et kontor at sidde på, men er det ikke så vigtigt for dig at kunne lukke din egen dør, er dette en god mulighed for at få en billig plads.

 

Der er mange steder, hvor det kan lade sig gøre at få en billig flyverplads. En flyverplads er adgang til at bruge et kontorbord i et ofte åbent kontorfællesskab.

Hør om lokale kommunale tilbud til iværksættere

Det kan også være, at der er nogle lokale kommunale tilbud til iværksættere, som du kan undersøge i din kommune. Det kan være, at der er et kontorfællesskab, hvor du kan få dig et billigt kontor, som du har råd til at betale for.

 

Der er efterhånden mange kommuner, der gerne vil være med til at hjælpe iværksættere, og som er med til at gøre noget godt for iværksætteriet i byen. Derfor kan du være heldig, at du bor i en af de byer, hvor der er hjælp at hente fra kommunen angående et kontorlokale.

Mulighed for at bruge din skole

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en god ide at undersøge, om du har mulighed for at bruge et lokale på din skole. Det kan være, at de har lokaler ledige til netop det formål, eller at du kan få dem overtalt til at give dig adgang til et lokale, som ellers ikke bliver brugt.

 

Så ja, der er mange gode muligheder for at finde dig et billigt kontor, når du studerer. Det er bare med at komme i gang med at undersøge disse eventuelle tilbud i din by, for at se hvad der kan lade sig gøre for dig.