Et stærkt bækkenbund giver intense orgasmer og behagelig sex. Så disse muskler er vigtige! Men graviditet kan strække dem, hvilket svækker din livmoder, tarme og blære. Så når du nyser eller hopper op og ned, kan du lække en lille mængde urin. Vi har nogle gode nyheder. Du kan træne dine bækkenbundsmuskler! Du kan gøre dette med øvelser som er beregnet til at styrke dine bækkenbundsmuskler. Dette vil også stramme din vagina. Og din partner vil føle det! Efter seks til otte uger vil du se resultater. Du skal kun udføre disse øvelser tre gange om dagen. Dette tager ikke længere end et par minutter.

Hvor er bækkenbundsmusklerne?

Disse muskler danner bunden af ​​dit bækken. Du kan mærke dem, når du skal tisse og du holder dig. Prøv at stramme disse muskler, du bruger, når du hurtigt skal på toilettet. Du vil føle musklerne bevæge sig i din krop.

1. Træning af bækkenbundsmuskler, afslappende og spændende

Den nemmeste måde at træne dine bækkenbundsmuskler på, er ved at spænde og slappe af i dine muskler. Læg dig ned på din seng eller en måtte på gulvet og spænd musklerne i din vagina og anus. Gør dette i cirka seks sekunder. I løbet af denne tid skal du slappe af i musklerne i din mave og balderne. Du kan langsomt øge antallet af sekunder hver gang. Senere kan du også gøre det i en bestemt rytme. Spænd for eksempel hurtigt dine muskler fire gange, og spænd dem derefter i længere tid.

2. Træning af bækkenbundsmusklerne med liftøvelser

Liftøvelsen er skabt af Arnold Kegel. Derfor er det kendt under navnet kegel øvelsen. Forestil dig at spænde dine muskler til den absolutte grænse. Dette er niveau tre. Niveau tre er liftens højeste niveau. For at komme dertil skal du bestå niveau et og to. Så start forsigtigt med at spænde dine muskler og øg langsomt spændingen, indtil du når niveau tre.

3. Stående øvelse

Plant dine fødder godt på jorden og vend dine hæle lidt mod hinanden. Spænd dine muskler på niveau et af liftøvelsen. Hold denne spænding, mens du går en kort gåtur. Når du ikke bruger dine hæle for meget, mens du går, har du mere kontrol over dine muskler. Du kan langsomt øge gåafstanden hver gang du træner. Det er en ideel øvelse, når du f.eks. går i supermarkedet.

4. Træning af bækkenbundsmusklerne uden urinlækage

Hvis du vil være i stand til at hoppe igen uden at lække urin, er det vigtigt at lave øvelser i bækkenbunden, mens du hopper. Ved også at træne dine bækkenbundsmuskler, mens du hopper op og ned, bliver dine muskler stadig stærkere. Tæl hvor mange gange du kan springe op og ned uden urinlækage i den første uge. Gentag denne øvelse hver uge, så du vil bemærke forskellen.

Bækkenbundsøvelser med sexlegetøj

Der er forskellige slags bækkenbundskugler, der kan hjælpe dig med at lave øvelser i bækkenbunden. Bækkenbundskuglerne sørger for, at du straks genkender dine bækkenbundsmuskler, hvilket gør det lettere at træne dem. De har mange forskellige navne. Der er Ben Wa Balls, Geisha Kugler, Vagina Kugler og Love Balls. De har alle den samme effekt. Du kan bruge dem til at udføre øvelser, eller du kan bære dem under dine daglige aktiviteter. Sørg dog for, at du aldrig bærer kuglerne i mere end en halv time om dagen.

Ben Wa Balls

For det første er der Ben Wa Balls. Ved at bruge disse kugler kan du lave øvelser med dine bækkenbundsmuskler. Men de kan også give dig erotisk fornøjelse! Denne slags kugler har eksisteret i århundreder. Når du indsætter dem, har de tendens til at finde vej ud igen. Dette gør automatisk, at dine bækkenbundsmuskler spændes. Ben Wa Balls fås i forskellige størrelser og vægte. En vagina kugle er sværere at holde inde i din vagina, når den er lille og tung. Store, lette kugler er lettere at starte med. Dette gør dem meget velegnede til begyndere, såsom kvinder, der for nylig har født.

Bækkenbundskugler på en snor

For det andet er der bækkenbundskugler på en snor. Ofte er disse kugler belagt med blød silikone. Dette gør dem lette at indsætte. Og du kan også nemt fjerne dem fra din vagina takket være snoren. Dette kan få det til at føles mere sikkert for begyndere, fordi du er sikker på at kuglerne er lette at fjerne.

Vibrerende æg

Endelig vil vi også gerne nævne vibrerende æg. Fair nok, det stimulerer for det meste din vagina. Hvilket gør dem primært velegnet til fornøjelse og ikke nødvendigvis til træning i bækkenbundsmuskler. Men hej, det er også godt, ikke?