Suitclub er en butik fra Aarhus, der sælger tøj til mænd. De sælger jakkesæt og tilbehør af høj kvalitet med små detaljer, og en pasform, der er blevet eftertragtet. Deres jakkesæt kan bruges til mange forskellige lejligheder, såsom bryllupper, forretningsmøder og andre formelle begivenheder. Det er gået rigtig godt for virksomheden på det seneste, men de er kæmper for at følge med efterspørgslen.

Derfor er deres jakkesæt eftertragtede

Suitclub blev grundlagt i 2020 af to venner. De startede virksomheden, fordi de begge interesserede sig for modebranchen og så et behov for bedre, pasformede jakkesæt. Deres jakkesæt er lavet af materialer af høj kvalitet og er designet til at være komfortable og se godt ud på én og samme tid!

Virksomheden er vokset støt siden starten, og siden hen har vi fået et mandskab mere til ledelsen.

Hvad er et godt jakkesæt?

Jakkesæt kan bruges til flere lejligheder. De fleste mænd bruger jakkesæt i tide og utide, når de skal til fest et par gange om året. Nogle mennesker bruger jakkesæt på arbejdet for at se præsentabel ud i deres erhverv. Når man har jakkesæt på dagligt, så betyder det også, at det er vigtigt, at man kan holde ud at have det på. Materialerne skal være komfortable, og man skal kunne føle, at man kan bevæge sig. Derfor skal man også finde sin rette størrelse, og det er hér, at mange går på kompromis, hvilket er en stor fejl, mener stifterne bag Suitclub.dk.

Derfor kan du hos Suitclub få personlig vejledning til at finde den rette størrelse. Du indsender dine mål på kroppen, og du vil få en tilbagemelding om, hvilken størrelse du bør vælge.

Så hvis du mangler et nyt jakkesæt eller eventuel et slips, der matcher, så besøg Suitclub i dag, og bestil det til den næste fest