Når du først ved, hvordan du ændrer klokkeslættet på iPhone, kan dagslys ikke skade dig længere, og du kommer aldrig en time for tidligt eller for sent til et møde igen. At kunne ændre tiden er også praktisk, når du skifter tidszoner på ferie eller rejser, for at sikre, at du ikke går glip af fly eller forbindelser.

Indtil Apple opfinder tidsmaskinen, er det at vide, hvordan man ændrer tiden på din iPhone, så tæt som vi kan komme på tidsrejser. Heldigvis er det utrolig nemt at gøre, og det kræver kun et par tryk på din iPhone-skærm.

Hvis du er klar til at komme i gang, kan du se, hvordan du ændrer tiden på iPhone.

Sådan ændres tiden på iPhone

 1. Åbn appen Indstillinger.
 2. Tryk på Dato og tid
 3. Sluk for knappen Indstil automatisk.
 4. Vælg Tidszone.
 5. Vælg en ny tidszone.

Læs videre for at se mere detaljerede instruktioner for hvert trin.

 1. Åbn appen Indstillinger fra startskærmen.
 2. Tryk på Generelt.
 3. Tryk på Dato og tid.
 4. Skift Sæt automatisk til fra (dvs. ikke grøn), hvis det ikke allerede er det, ellers vil du ikke være i stand til at ændre tidszonen.
 5. Tryk på Tidszone.
 6. I søgefeltet, der vises, skal du indtaste en by eller en lokalitet i nærheden af dig (eller hvor du skal hen), der matcher den tidszone, du har brug for, og tryk derefter på den for at vælge.
 7. Hvis du hellere vil indstille tiden manuelt i stedet for til en bestemt tidszone, skal du blot trykke på datoen eller klokkeslættet under indstillingen Tidszone.
 8. Tryk på klokkeslættet i nederste højre hjørne fra kalendervisningen.
 9. Du skal blot rulle og trykke på den tid, du vil indstille.

Og stop uret. Det er alt, du skal gøre, vende tilbage til startskærmen, og din telefon skulle nu være på en ny tidszone. Hvis du er på ferie, så glem ikke at ændre det igen, når du kommer tilbage!

Hvis du vil læse mere om det nyeste inden for tech-branchen, så tag et smut forbi techtilalle.