Det var den 18. februar. Jeg glædet mig virkelig. Fordi i morgen fylder jeg 18 år. Jeg har glædet mig så længe til min fødselsdag. Jeg havde inviteret hele min familie og nogle venner hjem til mig. Det skulle blive en rigtig stor fødselsdag, og en virkelig god en. Jeg har altid glædet mig til jeg blev 18 år. Der gik så en dag, og det var endelig min fødselsdag. Jeg har ventet på den her dag så længe. Alle gæsterne ville komme klokken 17. Jeg gjorde klar derhjemme til gæster kom. Klokken nærmede sig så 17 og der begyndte komme gæster. Efter lidt tid ankom alle gæsterne så. Det var virkelig hyggeligt. Der var en masse der havde taget gaver med selvom jeg sagde at jeg ikke ville have gaver. Jeg åbnede en masse fede gaver. Da jeg så åbnede mine forældres gave, var det den bedste. Det var et brev hvor der stod, at jeg kunne tage kørekort hvor de ville betale for det hele. Jeg var så glad. Jeg har altid glædet mig til at jeg kunne tage mit kørekort. Jeg var virkelig taknemlig. Da min fødselsdag var slut tænkte jeg allerede over hvilken køreskole jeg skulle starte på. Jeg skrev til flere af mine venner og spurgte om de havde nogle anbefalinger. Mange af dem havde nemlig allerede taget deres kørekort. Flere af mine venner sagde at jeg burde tage det hos TopGearTrafik. Det en køreskole der skulle lægge i Vanløse. De sagde virkelig at det var en god køreskole så jeg valgte at tage hen til deres introaften. Det lød virkelig som en interessant skole, og jeg ville virkelig gerne starte der. Jeg valgte at starte der og det var den bedste beslutning nogensinde. Teoritimerne og kørelektioner var så gode og man lærte virkelig meget.