Efter dybe samtaler i weekenden, og nogle gode spørgsmål på chatten i aftes, har jeg gået og tænkt lidt over hvordan jeg klare mig, nu jeg er alene.. Levede jo i et 24/7 forhold, vi var samboende, og derfor havde jeg ikke som sådan ansvar for mig selv, økonomi, beslutninger osv. Så hvad gør jeg nu, kan jeg klare at tage ansvar for mig selv, når jeg er vant til det andet..? Svaret er et rungende JA.. Selvfølgelig kan jeg det, jeg var jo ikke underkastet fordi jeg var en svag kvinde, der ikke kunne klare mig selv, jeg er underkastet fordi jeg er stærk nok til at turde give ansvaret fra mig.. Så lige pludselig selv at have alt ansvar, har ikke været et problem, klare min hverdag virkelig godt, og får ordnet de ting der skal ordnes, samtidig med at jeg er mor og studerende, føler mig endda overskudsagtig, fordi jeg jo kun har mig selv og sønnike at tage mig af.. Men, for der er et men.. Jeg savner den del af Dominansen, der giver mig lov at være hengiven, at sidde ved en Herres ben, og føle mig tryg og glad, savner samhørigheden, friheden i min underkastelse.. Savner den der kan sætte mig på plads, den der kan styre og tøjle mig.. Kan mærke at jeg ved at være fri mister noget vigtigt af mig selv, men får noget andet forærende.. Jeg savner ikke fortiden, men jeg ser frem til fremtiden, og nyder nuet i fulde drag. Jeg ved at for den helt rigtige, vil min underkastelse igen blusse på ny, så når jeg driller eller laver sjov, så er det ikke fordi, jeg har skiftet slavinden ud, men fordi jeg er fri, og ikke underkaster mig bare jeg ser en D/S’er. Så savner følelsen indeni, men hellere mangle end at gå på kompromis, og jeg har ikke travlt, ved at det kan have meget lange udsigter at finde lige Ham. Så livet leves, jeg står ikke stille, eller går i hi, jeg nyder og oplever, og har det rigtigt godt med mig selv, og det er det vigtigste.. Jeg kan godt selv.. *SS*

 

Posted in Slavindeskriblerier.

Skriv en kommentar

september 29, 2011

Roen i mig.

Nyder stilheden omkring mig, føler mig fredfyldt indeni.

Har haft det så dejligt, haft ro i mig selv, fundet freden igen, siden jeg for snart en uge siden atter var ude at lege, for første gang efter bruddet..

Stor nød det, og nyder stadig mine smukke mærker efter det, fandt tilbage til lige det der for mig er SM, tilbage til der hvor jeg bare er, der hvor jeg lader det ske omkring mig, der hvor jeg giver slip, lader mig føre og bare tager imod..

Kan mærke i mig selv hvor meget jeg har savnet at kunne slippe, hvor meget Dominansen og empatien betyder for mig, før jeg kan føle mig tryg og fri.

 

Er dog blevet hæmmet på nogle områder, og det skal jeg have arbejdet på, holder mig tilbage for at ytre mine behov, og vise min lyst, føler for første gang i mit liv, at de ting er forkerte, at jeg skal holde dem tilbage.

 

Sætter stor pris på de mennesker jeg har omkring mig, nyder at mærke omsorgen, men samtidigt at kunne give noget igen, få lov at være mig på godt og ondt.

 

Føler ingen trang til at finde noget fast lige nu, men heller ikke at lege med hvem som helst, vil ud i verden, se mig om, og så en dag finde lige ham, som kan håndtere lige mig, lade det gå sin gang.. Men lige nu er jeg her, har en del planer, og projekter jeg er i gang med at føre ud i levet, ting jeg gør for mig selv, men også for min familie.

Føler at livet først lige er startet, jeg er efterhånden der hvor jeg ønsker at være i mig selv, men ved også at jeg stadig kan være skrøbelig, at jeg skal passe lidt på mig selv, men føler at det går rigtigt godt med det, og ved at der er nogen og noget der holder øje med mig, holder hånden over mig..

 

Vil ud i livet, smilende og glad, se, opleve, sanse, føle og udforske igen.