Hvor finder du den perfekte og unikke sommerkjole?

Hvor finder du den perfekte og unikke sommerkjole? Hvis du ikke vil have den samme sommerkjole fra Zara eller H&M som alle dine veninder har købt, hvad gør du så. Svaret er selvfølgelig genbrug eller vintage.

Der er mange fordele ved at købe brugt. Du kan finde unikke stykker, som du ikke kan finde i butikkerne, og du hjælper også miljøet ved at genbruge tøj. Der er mange steder at finde brugte kjoler, herunder genbrugsbutikker, loppemarkeder, online markedspladser og endda Facebook-grupper.

 

Så du skal ikke være bange for at kigge efter en sommerkjole uden for de almindelige forhandlere. Du vil sandsynligvis finde noget unikt og perfekt til din sommerstil!

 

Facebook-grupper: Der findes mange grupper på Facebook, hvor folk sælger deres tøj. Det er et godt sted at finde unikke stykker tøj, og du kan ofte forhandle en bedre pris end i en genbrugsbutik eller på et loppemarked. Desværre er en af ulemperne ved Facebook at det meste tøj der sælges er sidste eller forig års mode og ikke helt så unikt som rigtig vintage.

 

Genbrugsbutikker: Genbrugsbutikker er en guldgrube af brugt tøj, herunder sommerkjoler. Sørg for at tjekke din lokale genbrugsbutik ud for at gøre nogle gode fund! I en genbrugsbutik kan du være heldig at finde ægte vintage, men det kræver lidt mere tid en hvis du besøger en rigtig vintage butik.

 

– Loppemarkeder: Loppemarkeder er et andet godt sted at finde brugte kjoler, der er kommet så mange nye loppemarked-butikker som har meget fedt brugt tøj. Du kan på loppemarkeder og i loppesupermarkeder ofte få tøjet til en super skarp, men lige som de andre steder er der meget sjældent tale om ægte vintage.

 

Hvad er nogle af de “hemmelige” og nye steder, hvor du kan finde ægte vintage? –

 

– Online Vintage butikker: Du kan finde nogle fantastiske kjoler (og andet tøj) på disse sider, og priserne er som regel meget rimelige. Det bedste er at der er tale om ægte unik vintage, som ingen af dine venner har helt magen til. Du kan ofte finde kjoler der er 30, 40 eller 50 år gamle.

 

Vil du have en unik sommerkjole så er vintage den perfekte løsning.