Cristiano Ronaldo, en af verdens mest populære sportsfolk, lancerede sin egen undertøjskollektion. Kollektionen hedder CR7 og blev tilgængelig i februar 2017. Ronaldo er ikke fremmed for undertøjsbranchen – han har allerede en meget succesfuld linje af undertøj til mænd. CR7-kollektionen vil være tilgængelig i både herre- og børnestørrelser og vil omfatte trusser, trunks, boxershorts og strømper.

1. Cristiano Ronaldos CR7 undertøjskollektion

2. Hvad du kan forvente af CR7-undertøjslinjen

3. Sådan bestiller du CR7-undertøj

Indholdsfortegnelsen ovenfor viser de emner, der vil blive behandlet i denne artikel. Først vil vi tage et kig på Cristiano Ronaldos CR7 undertøjskollektion. Dette er en ny linje af undertøj, som blev tilgængelig i februar 2017. Den omfatter trusser, trunks, boksershorts og CR7 sokker, og den vil være tilgængelig i både herre- og børnestørrelser. Ronaldo har allerede en meget succesfuld linje af undertøj til mænd, så vi kan forvente store ting fra CR7-linjen.

Vi vil nu diskutere, hvad vi kan forvente af CR7-undertøjslinjen. Denne linje indeholder nogle fantastiske funktioner, der helt sikkert vil behage både fans af Ronaldo og undertøj. For eksempel omfatter linjen trusser, trunks og boxershorts i både herre- og børnestørrelser. Derudover er linjen lavet af materialer af høj kvalitet, der er sikre på at holde længe. Endelig er CR7-linjen overkommelig, hvilket gør den til et godt valg for alle, der leder efter kvalitetsundertøj til en god pris.

Til sidst vil vi give dig oplysninger om, hvordan du bestiller CR7 undertøj. Du kan bestille online direkte fra Ronaldos hjemmeside eller fra andre onlineforhandlere. Så hvis du er på udkig efter noget godt nyt undertøj, skal du sørge for at tjekke CR7-linjen ud!

Hvem er Cristiano Ronaldo og hans resultater

Cristiano Ronaldo er en portugisisk professionel fodboldspiller, der spiller som fløjspiller for den spanske klub Real Madrid og det portugisiske landshold. Han anses ofte for at være verdens bedste spiller og en af de største spillere nogensinde.

Ronaldo begyndte sin professionelle karriere i Sporting CP, inden han i 2003 skrev under med Manchester United for en rekordpris på 12,24 mio. pund. Han var med til at hjælpe United med at vinde tre Premier League-titler, en FA Cup, to Liga Cups og Champions League i 2008. Efter skiftet til Real Madrid i 2009 har Ronaldo vundet yderligere fire La Liga-titler, to Copas del Rey, tre Champions League-titler og en FIFA Club World Cup.

Ronaldo er også blevet tildelt Ballon d’Or fire gange, prisen som årets FIFA-verdensspiller tre gange, prisen som UEFA’s bedste spiller i Europa to gange og prisen som årets spiller af PFA Players’ Player of the Year én gang. Han blev udnævnt som anfører for Portugal ved VM i 2018.