Brændstof din virksomheds succes med disse 6 sunde frugttips

At spise de rigtige frugter er en vigtig del af at fremme succes i enhver virksomhed. De giver ikke kun kroppen de nødvendige vitaminer og mineraler, men de kan også hjælpe dig med at håndtere stress, holde dig energisk og træffe sundere beslutninger. I dette blogindlæg deler vi 6 af vores bedste tips til, hvordan virksomheder kan bruge frugt som brændstof til deres succes. Læs videre for at finde ud af, hvordan du kan inkorporere mere firmafrugt på arbejdspladsen med levering af frugt i kurve og frugt i kasser, lige fra valg af den rigtige type produkter til at skabe lækre snacks!

1. Vælg de rigtige frugter – Det første skridt til at få en succesfuld forretning er at vælge den rigtige type frugt. Kig efter produkter af høj kvalitet og med mange næringsstoffer, f.eks. produkter, der er certificeret økologiske eller lokalt dyrkede. Undgå frugter, der er blevet sprøjtet med pesticider eller andre kemiske midler.

2. Oplagre variation – For at få flest mulige sundhedsmæssige fordele ud af dit frugtindtag skal du sørge for at oplagre forskellige typer. Det vil hjælpe dig med at sikre, at du får alle de nødvendige vitaminer og mineraler, som din krop har brug for for at yde sit bedste. Prøv at inkludere æbler, appelsiner, bananer, vindruer, pærer og bær i din rotation!

3. Indarbejd i måltiderne – Sørg for at inkludere friske frugt som en del af din madrutine. Skær friske frugter op, og tilsæt dem til salater, havregryn eller yoghurt for at få et velsmagende og sundt boost i løbet af dagen.

4. Hav snacks ved hånden – Hvis du har brug for en energiopkvikker, skal du have nogle nemme snacks ved hånden, som er lette at tage med. Forudskårne frugter som æbleskiver med jordnøddesmør, bananer med kanel eller melonterninger er perfekte til at give brændstof til succes på farten!

5. Gør det praktisk – I stedet for at have individuelle frugtstykker, så overvej at købe dem i løs vægt og dele dem op i mindre portioner, så de er nemme at spise som snacks. På den måde sparer du både tid og penge i løbet af ugen hvis du tilbyder frugt til firmaet med en frugtordning – levering af frugt erhverv.

6. Læs næringsdeklarationerne – Sørg for at tjekke næringsdeklarationerne på frugt, når du handler. Det kan hjælpe dig med at sikre, at du får alle de næringsstoffer, din krop har brug for, uden tilsat sukker eller konserveringsmidler.