Hvis du overvejer at ansætte en au pair til din familie, træffer du en god beslutning! En au pair kan være en uvurderlig hjælp og støtte for din familie. Der er dog nogle få ting, som du skal være opmærksom på, når du træffer din beslutning. I denne artikel vil vi diskutere, hvad en au pair er, og hvad du bør overveje, før du ansætter en au pair. Vi vil også give nogle tips til, hvordan du finder den bedste au pair til din familie!

Hvad er en au pair?

En au pair er en ung person, som normalt er mellem 18 og 26 år, der bor hos en værtsfamilie for at hjælpe med børnepasning og andre huslige opgaver. Til gengæld for deres hjælp modtager au pairen kost og logi samt et lille beløb. At ansætte en au pair er en god måde for familier at få børnepasning til en overkommelig pris og give unge mennesker mulighed for at opleve livet i et andet land, som samtidig får sig sit livs oplevelse.

Dette bør du tage hensyn til

Når du overvejer at ansætte en au pair, er der nogle få ting, som du bør tage hensyn til. Den første er, om din familie er klar til at tage imod en au pair eller ej. Har I nok plads i jeres hjem til endnu en person? Har I tid og mulighed for, at energi til at vise din au pair rundt og hjælpe ham/hende med at finde sig til rette? Er du parat til at dele familiens måltider og daglige rutiner med en anden person? Hvis svaret er ja, så gå i gang med at søge!

Hvis du er 100% sikker på, at en au pair er det rette for jer, så bør du tage et kig på Aufini, der er en platform, hvor værtsfamilier og au pairs kan få kontakt.