Når du leder efter det perfekte TV, er det svært at komme udenom Samsung, som er en af de førende aktører på markedet. Med deres innovative teknologi og design, er Samsung TV en favorit blandt forbrugere verden over. Hos Lyd og Billede Specialisten finder du et bredt udvalg af Samsung TV-modeller, der kan dække alle behov, hvad enten du er på udkig efter avancerede QLED-modeller eller den stilfulde The Frame-serie.

QLED- og Neo QLED-teknologi: En Overlegen TV-oplevelse

Samsung har revolutioneret fjernsynsverdenen med deres QLED og Neo QLED teknologier. Disse modeller tilbyder en uovertruffen billedkvalitet med dybe farver og stærk kontrast. QLED-TV’erne, som Samsung QN95D-serien, er særligt kendt for deres evne til at gengive en ekstrem lysstyrke og levende farver, der gør oplevelsen mere realistisk, uanset om du ser film, spiller spil eller streamer TV-serier.

Neo QLED tager det et skridt videre med præcisionsstyret mini-LED teknologi, der leverer en exceptionel dybde i sortniveauer og øger billedets klarhed. Dette gør Neo QLED-serien til det ideelle valg for dem, der ønsker en biograf-lignende oplevelse i deres stue​.

The Frame: Kunst og TV i Ét

For dig, der ønsker et TV, som integrerer perfekt med hjemmets indretning, er Samsung The Frame en banebrydende mulighed. Når det ikke er i brug, forvandles skærmen til et kunstværk, der kan vise kunstværker eller dine egne fotos. Med forskellige rammer, der kan tilpasses rummets stil, er The Frame ikke kun et fjernsyn – det er en æstetisk tilføjelse til hjemmet.

Samsung The Frame 2024 tilbyder en 4K QLED-skærm, der sikrer skarp billedkvalitet og levende farver, mens designet gør det til et stilfuldt element i din indretning. Med modeller fra 43” til 85” passer det ind i både små og store rum, og funktionaliteten som kunstramme gør det til det perfekte valg for designbevidste forbrugere.

Fremtidssikret og Energibesparende Teknologi

Samsung TV’er er ikke kun kendt for deres fantastiske billedkvalitet, men også for deres energibesparende teknologi. Med Eco Sensor-teknologi justerer skærmene lysstyrken automatisk efter lyset i rummet, hvilket reducerer energiforbruget og gør det mere bæredygtigt at se TV.

Flere af Samsungs modeller kommer også med AI-baserede processorer, som optimerer billedkvaliteten afhængigt af det indhold, du ser, og justerer lyden baseret på rummet, hvor TV’et står. Dette sikrer en skræddersyet oplevelse, uanset hvad du bruger dit TV til.

Vælg Det Perfekte Samsung TV

Uanset om du prioriterer stil, funktionalitet eller teknologisk innovation, har Samsung et TV, der passer til dine behov. Med modeller som The Frame, der kombinerer æstetik og funktion, og QLED- og Neo QLED-serien, der leverer enestående billedoplevelser, er Samsung TV en investering i fremtidens teknologi.

Find dit næste Samsung TV hos Lyd og Billede Specialisten, og oplev, hvordan Samsung fortsætter med at sætte standarden for, hvad et moderne TV kan præstere​