Rovo Sumo 150 kg kontorstolen har fået nogle gode anmeldelser på det seneste. Folk synes at elske det faktum, at den er så robust og kan bære op til 150 kg. Denne stol er perfekt til folk, der er på udkig efter en holdbar løsning af høj kvalitet til deres kontor. Men lad os lige tage en nærmere kig på, hvad stolen byder på.

Stolen er ideel til overvægtige personer

En af grundene til, at netop denne kontorstol er så populær, er fordi at den er særlig produceret og bygget til overvægtige personer. Den kan nemlig bære personer helt op til 200 kilo. En normal kontorstol kan klare omkring de 110-130 kilo, men denne stol kan altså klare en del mere vægt uden at gå på kompromis med komforten og kvaliteten.

Den har ekstra plads

Netop fordi at den er ideel til store mennesker, så er den også bygget, så der er mere plads til både numsen og ryggen. Både sædet og ryggen er ekstra bred, så det netop kan støtte en stor person, som har lidt mere på siden. Kontorstolen er designet til, at overvægtige mennesker kan sidde rart og støttende, uden at det klemmer eller generer nogen steder.

Den har flere justeringsmuligheder

Stolen kan også justeres flere steder. Først og fremmst kan den justeres i højden. Overvægtige mennesker er ofte en del højere, men hvis man er lav, så kan man justere højden, så det passer til sig selv. Sædehøjden kan også justeres. Det er vigtigt, at man kan nå med begge ben på jorden i en 90 graders vinkel, og derfor kan du også tilpasse sædehøjden efter din højde. Derudover kan du også justere lændestøtte, samt sædetilten og hårdheden af rygvippen. Altså kan den tilpasses, hvor end du ønsker det.

En ordentlig stol til en ordentlig pris

Prisen for denne kontorstol, i skræddersyet tilstand, er 8.000 kroner lige ud. Men dertil kan det være gavnlig at tilkøbe ekstra dele til din stol. Sådan nakkestøtte, som er værd at anbefale. Hvis du skal sidde meget ned, kan det særlig gavnligt at kunne slappe af i sin nakke når man lænder sig tilbage. Derudover kan armlæn også være rart, så du får en god position på dine arme og dine skulder. Hvis ikke man slapper af i sine arme, kan det føre til spændinder og ømhed.

Så alt i alt, så er der ikke noget at sige til, at denne stole har fået så gode anmeldelser, især af overvægtige personer, som naturligvis også har brug for en stol, der har lidt ekstra plads.