Lidt for alle

Med 2 adresser og 16 rum fordelt på 4 temaer, rammer BreakoutRoom bredt med deres escaperooms. Der er noget for enhver smag og samtidig er der mange ens rum der gør det muligt for store grupper at vælge samme tema.

Black Magic

Dette rum har vi både i København og i Rødovre. To rum hvert sted. Dette er vores store rum som kan tage flere gæster end de andre, da det er todelt og man derfor starter i to forskellige rum, og finder hinanden undervejs.
I Black Magic er I fanget i en verden af sort magi. Jeres leg med et Ouija board er simpelthen gået galt og ånderne har givet jer én time til at slippe ud.

Basement 13

Dette er vores bedst sælgende rum. I københavn har vi 6 identiske rum som egner sig godt til store grupper, fx inden en julefrokost. I Rødovre har vi 2 af dem.

I Basement13 har jeres nysgerrighed fået jer fanget i en gal mands kælder. For hans egen fornøjelses skyld har han spærret jer inde og givet jer en time til at flygte. Heldigvis var hans datter meget snu og hun har efterladt sig spor, som I nu skal følge.

Tidsmaskinen

Dette rum tilbyder vi kun i København hvor vi har 2 af dem. Jeres rejse med en tidsmaskine er ikke gået som forventet og I er havnet i 1980’erne. I skal nu løse de mange gåder så I kan slippe tilbage til vores tid. Dette tema er især godt til folk der ikke er så god til en dyster stemning.

Junglemysteriet

Dette familievenlige rum tilbydet kun i Rødovre. Med en spilleplade foran jer, skal I spille spillet og slippe ud af junglen. Men det er ikke en almindelig spilleplade og et kast med terningerne får jer ingen vegne. For at vide hvor meget brikkerne skal rykke, skal I undersøge rummet og løse de ledetråde der skjuler sig for jer.
Rummet er særlig familievenligt og selv de mindste kan tages med her. blot man som voksen husker at lytte til barnet af og til.