1. Lav en plan

Du er mere tilbøjelig til at holde dig til din træningsrutine, hvis du har en plan. Beslut dig for, hvilke dage og tidspunkter du vil gå i fitnesscenteret, og forpligtig dig til at holde dig til det.

2. Sæt dig mål

At sætte sig mål er en god måde at forblive motiveret på. Hvis du har noget at stræbe efter, er det med til at holde dig på sporet. Uanset om dit mål er at tabe dig, få flere muskler eller blot komme i form, vil det at have et specifikt mål for øje hjælpe dig med at holde dig motiveret.

3. Find en træningsmakker

At træne sammen med en ven eller et familiemedlem kan være en god motivationsfaktor. Ikke alene har du nogen til at holde dig ansvarlig, men du vil også du er mere tilbøjelig til at holde fast i det, hvis du nyder din træning.

4. Gør det sjovt

Det er vigtigt at finde en træningsrutine, som du nyder, hvis du skal forblive motiveret. Hvis du hader at gå i fitnesscenteret, vil du ikke blive ved med at gøre det. Men hvis du finder en træningsform, som du faktisk nyder, er det meget lettere at holde fast i den.

5. Lav om på tingene

At lave den samme træning dag ud og dag ind kan hurtigt blive kedeligt. Hvis du vil forblive motiveret, skal du blande tingene og prøve nye træninger eller øvelser. Det vil hjælpe dig med at undgå, at du keder dig og helt holder op.

6. Sæt små mål

Hvis dit mål er at tabe 100 pund, kan det virke skræmmende og umuligt . Men hvis du deler det op i mindre mål, f.eks. at tabe 10 pund ad gangen, er det meget lettere at nå. Og når du begynder at nå dine små mål, vil du blive motiveret til at fortsætte, indtil du når dit endelige mål.

7.Find en rollemodel

At have nogen at se op til kan være en stor motivationsfaktor. Hvis du kender nogen, der er i god form og lever en sund livsstil, kan du bruge dem som inspiration til at hjælpe dig med at holde dig på sporet.

8. Giv dig selv belønninger

Hvis du giver dig selv små belønninger undervejs, kan det hjælpe dig med at holde motivationen. Hvis du f.eks. taber dig 5 pund, kan du forkæle dig selv med et nyt træningstøj eller en massage. Eller hvis du når dit mål om at løbe en bestemt afstand, kan du give dig selv en fridag fra motion.

9. Tag billeder af dine fremskridt

At tage billeder af fremskridt er en god måde at se dine resultater på og holde motivationen ved lige. Tag et billede af dig selv i dit træningstøj med nogle få ugers mellemrum. Det vil hjælpe dig med at følge dine fremskridt og se, hvor langt du er kommet.

10. Vær tålmodig

Det tager tid at blive sund og rask og i form, og der vil være op- og nedture undervejs. Det er vigtigt at være tålmodig og ikke blive modløs, hvis du har en dårlig uge eller ikke ser resultater så hurtigt, som du gerne ville have. Bare fortsæt, og til sidst når du dine mål!

Dette er blot nogle få idéer, der kan hjælpe dig med at holde motivationen til at gå i fitnesscenteret.

Find en rabatkode til Protein pulver fra Bulk Powders.