Skriv dig til mere sex i dit parforhold!

Det kan være svært for mange, at snakke med sin partner om erotik og sex. At dele lyster og fantasier med sin kæreste er dog noget af det mest givende i et parforhold. Mange parforhold lader erotikken gå i dvale, når forelskelsen og den første besættelse af hinanden er overstået.

 Hvis du mangler nogle at skrive med kan det være en god idé at lede efter en god dating side

Det er helt normalt, at vi i perioder vender os væk fra hinanden men for nogen bliver det svært ja næsten umuligt, at få vendt en tid, uden erotik og nærhed, til en tid med hede kys og lyst til hinanden.

 

SEND EN SØD ELLER FRÆK SMS

Det kræver faktisk ikke særligt meget, at få gang i de erotiske skriverier. En sød sms, der fortæller din elskede, hvor meget du holder af ham eller hende. En fræk besked, som åbner op for fantasier eller lægger op til en aften eller weekend i erotikkens tegn.

 

SEND EN MAIL MED EN FRÆK HISTORIE

Kan du ikke selv finde ud af, at skrive en fræk historie, så find en på nettet. Det er masser af sider med frække historier og du kan linke til dem i din mail. Skriv hvorfor du har valgt netop den historie og fortæl, hvad den gør ved dig.

 

OPRET EN BLOG OG SKRIV OM EROTIK

Man kan sagtens være anonym og behøver ikke krænge hele sit sexliv ud, men er man ikke så blufærdig, så kan det være en rigtig god kanal for at få gang i den erotiske vækkelse i parforholdet. Det gode ved at blogge er også, at man kan få respons fra andre på sine skriverier. Bloggen kan også gøres privat, så det kun er din udkårne, som kan følge med i den.

 

Rigtig god fornøjelse

 

BM

This entry was posted in Sex.