Fanget i den gale mands kælder – Basement 13 escape room

Basement 13 – Det I troede kun skete i film og krimier er sket for jer!

I er låst inde i en gal mands kælder. Alvoren af denne indespærring går hurtigt op for jer – hvad er det for et sted…..?.. blod, bur, låse. Denne mand har en historie og det er ikke en historie I ønsker at blive en del af. Ingen kan høre jer, ingen kan hjælpe jer, I kan kun hjælpe jer selv. Der må være en vej ud og denne skal I finde frem til inden han kommer tilbage om 1 time.

I bliver låst inde i et rum fyldt med gåder, koder & mysterier og I har præcis 60 minutter til at komme ud!

Adrenalinen pumper, tik tak – tik tak, tiden går og den stressede stemning spreder sig i lokalet. Kan I holde styr på alle ledetråde og gåder?. I skal dele informationer og samarbejde for at slippe ud af rummet i tide. Basement 13 er et fint begynder-rum med mange forskelligartede opgaver og en middel sværhedsgrad. Temaet er opbygget omkring en gal mands kælder og stemningen i rummet er dyster, men der er ingen chok-effekter i rummet og derfor passer rummet til alle typer af mennesker, som ønsker at prøve et escape room. Vi anbefaler altid minimum 1 voksen pr. gruppe/rum og +10 år til dette rum.

Escape rooms er super sjove og alle kan være med. Man skal tænke ud af boksen og løse en masse forskelige gåder og mysterier for at komme ud af det rum man er inde i. Man bliver låst inde i et rum med et bestemt tema og gåderne har ofte noget med dette tema at gøre. Kreativitet er vigtigt i Breakoutrooms. Men det er samarbejde og teamwork også – godt til fødselsdage, teambuilding og meget mere. Så book tid hos Breakoutroom, vi har Last Minute tider med billige priser og mange dage med særlige tilbud.