Vi har alle vores forskellige skønhedsrutiner og brug af skønhedsprodukter. Til hudplejen er ansigtscremer, serums og andre velkendte produkter der bruges af de fleste. Men en ansigtsrulle er et andet smart skønhedsprodukt, som de fleste kan få gavn af.

Brug en ansigtsrulle alle steder og tidspunkter af døgnet; Nemt og hurtig og redskab til hudplejen.

Hvad er en ansigtsrulle?

En ansigtsrulle der også kendes som en faceroller eller jaderoller, er en gammel kinesisk tradition til ansigtsmassage.

Den klassiske faceroller er udformet som en stang med en rulle af sten i hver ende. Når du ruller stenen over hals eller ansigtet, vil du hjælpe til at øge blodcirkulation og stimulerer kollagen.

Du kan købe ansigtsruller i mange forskellige former og materialer. De klassiske ruller er af krystal sten med en eller to sten. En jade roller som denne er den mest solgte model. Men du kan også købe ansigtsruller og gua sha sten i ametyst, aventurin, bjergkrystal, tigerøje, sodalit som rosakvarts krystaller.

Der findes også dermaroller af metal og pigge i rullen til at prikke huller i huden. Denne type er dog en væsentlig anderledes skønhedsrutine, selv om typerne ofte kategoriseres ens.

Hvorfor bruge en ansigtsrulle

Massage med ansigtsrullen kan gøres alle steder og tidspunkter af døgnet. De store fordele er, at du kan øge blodcirkulationen og styrke cellevævet. Det hjælper til en bedre glød og spændstighed i huden.

For bedre effekt, kan du med fordel opbevare rullen i køleskabet før brug. Det køler stenen ned og derved hjælper mod hævelser.

Hvordan du bruger ansigtsrullen

Det er utroligt enkelt at bruge en ansigtsrulle. Den fylder ikke ret meget og kan bruges, mens du f.eks. tænker foran computen, i sofaen eller afslapning på ferien.

Du bør med fordel bruge en serum sammen med ansigtsrullen. Du bruger den store sten til de større områder. Og den lille sten bruges til de mindre områder som omkring øjne og tinding.

Kør rullen sidelæns eller op og ned. Du skal altid køre i lige linjer, så du ikke rykker i huden uhensigtsmæssigt.

Gua sha eller faceroller?

En faceroller og gua sha omtales nogen gange som det samme. Men det er dog to forskellige ting. Ansigtsrullen er en stang med sten ruller i enderne, hvor en gua sha typisk er en ovalformet sten med 6-8 cm. længde.

Ansigtsruller bruges til overfladen af huden, hvor gua sha sten bruges til dybere arbejde. Og derfor er gua sha også blevet populær til brug mod appelsinhud på kroppen.